Jelenlegi hely

Vissza a kezdőlapra (itt) 

FIGYELEM! Honlapunk átalakítás alatt! Ezért egyes funkciók átmenetileg csak részlegesen működnek. Köszönjük a megértést!

AKTUÁLIS:               

1.) Prof. WU Bin Jiang legközelebb 2020. augusztus 10 és 19. között tartja magyarországi tanításait,  (a szokásos időben). Jelenleg így készülünk. Ha változtatásra kényszerülünk, arról tájékoztatást adunk. (részletek itt)

2.) ON-LINE CSÍ KUNG GYAKORLÁS kedd, szerda, csütörtök és pénteki napokon reggel és este, akár mindegyiken is - havidíjért. (részletek itt)

3.) EGYÉNI KONZULTÁCIÓ - jelenleg online formában. (itt)

4.) KORONAVÍRUS INFORMÁCIÓ -  TCM tapasztalatok KÍNÁBÓL, első kézből! Hogyan alkalmazzák a Hagyományos Kínai Orvoslást Kínában a megelőzés / gyógyítás / rehabilitáció terén (itt)

5.) 2020 TCMACE EVENT GUIDE (itt) 

Kezelések

Figyelmeztetés!

  • A Dr. Wu-féle fejmasszázst csak erre kiképzett és feljogosított személyek végezhetik. (Európában ezt ma még kizárólag magyar személyek érték el, továbbá 1 fő osztrák, 3 fő szlovákiai magyar , 2 fő kínai.)
  • A Dr. Wu-féle fejmasszázst csak a tanításra kiképzett és feljogosított személyek taníthatják. (Európában ma még kizárólag Dr. Wu!)
  • A Dr. Wu-féle fejmasszázs módszeréből vizsgáztatásra és oklevél kibocsátására csak a vizsgabiztos jogosult. (Ma még kizárólag Dr. Wu!)

Fejmasszázs kezelések igénybevétele:

A Dr. Wu-féle fejmasszázs önálló eljárás, nem része és nem felhasználója más technikáknak. Ilyen módon valamely frissítő, gyógyító, szépészeti módszerrel való esetleges bármely külső hasonlatossága ellenére is azoktól lényegét tekintve különbözik!

A fejmasszázs kezelés önálló eljárásként alkalmazható, vagy akár egyéb terápiákkal, masszázsokkal társítva is végezhető. Az eljárást legtöbbször teljes egészében szoktuk alkalmazni.

Milyen a Dr.WU-féle fejmasszázs kezelés?

A Dr. Wu-féle fejmasszázs elsősorban az arcot és a hajas fejbőrt, vagyis a fej EGÉSZÉT kezeli, de a kezelés kiterjed a nyak, a váll, a kar, a kézfej és az ujjak masszírozására is.

A teljes kezelés általában 30-45 percig tart. (Egyes esetekben ez az idő hosszabb, vagy rövidebb is lehet.)

A kezelés igénybevételének feltételei:

Célszerű kellemes, kényelmes, természetes anyagú ruhát viselni, ami a nyakat, vállat minél szabadabban hagyja, s általában is kellemes érzetet okoz. Ez a masszázs NEM igényel ruhátlanságot.
Nem jó, ha kezelés közben fázunk! Mivel a masszázs közben ellazult állapotba kerülünk, esetleg el is alszunk, kezdetben szükséges a feltételeket jól megválasztanunk, a helyiség hőmérsékletét és a ruházatot jól egymáshoz, s igényeinkhez igazítanunk. Célszerű lehet betakarózni.
Jó, ha kliensként, közvetlenül a masszázs előtt megmossuk és megtörüljük a masszázsba bevonandó testtájainkat: arcot, nyakat-vállat, karunkat, kezünket.
Amennyiben lehetséges, a kontakt lencsét, az ékszereket és egyéb mesterséges tárgyakat, díszeinket távolítsuk el, ha nem lehetséges, erről feltétlenül értesítsük a kezelést végző személyt a kezelés megkezdése előtt!
Készüljünk fel arra, hogy a smink és a hajviselet bizony érintetté válik.
Közöljük előre a kezelést végző személlyel, ha vannak "érinthetetlen" területeink a Dr. Wu-féle fejmasszázs által kezelt területeken! Jó továbbá, ha a kezelés előtt minél pontosabb tájékoztatást adunk a kezelést végző személynek általános egészségi állapotunkról, konkrét testi, lelki, tudati sajátosságainkról, panaszainkról, s minden lényeges körülményről igyekszünk beszámolni.
A masszázshoz NEM használunk olajat, krémet, egyéb adalék anyagot.

 

A kezelést kizáró körülmények:

A fejen illetve a fejben lévő tumor.

A kezelendő felületen lévő seb, sérülés, bőrbetegség, elváltozás. Ismert, de még nem műtött rákbetegség. Elmebetegség.
Olyan viselkedészavar, ami akadályozhatja az ellazult állapot kialakulását, illetve azzal fenyeget, hogy a kapcsolattartást a kezelő személlyel lehetetlenné teszi.
Nem kizáró körülmény viszont az áldott állapot, illetve a menstruáció.
Lényegében korosztályos korlátokkal sem kell számoljunk.

AMINT ÍRTUK: A DR. WU-FÉLE ARC- ÉS FEJMASSZÁZS NEM HELYETTESÍTHETI A MODERN NYUGATI ORVOSI VIZSGÁLATOT ÉS KEZELÉST!

Ajánlott árak:

A Dr. Wu-féle fejmasszázs árát az átlag akupunktúrás kezelés árához hasonlóként ajánljuk megállapítani.

Fejmasszázs kezelésekre jelentkezés:

  • Egyéni kezelésre (Eseti, vagy rendszeres),
  • Több személy kezelésére,
  • Munkahelyi kezelésekre,
  • Rendezvényen való (eseti) kezelésekre,
  • Bemutató kezelésre (esetleg rövid tájékoztató előadással)

szóló igény esetén hívja Egyesületünket a +36-70/234-65-99 mobil telefonon, vagy írjon az info@fejmasszazs.hu email címre.

(Frissítve: 2020. február 24.)