Jelenlegi hely

Vissza a kezdőlapra (itt) 

FIGYELEM! Honlapunk átalakítás alatt! Ezért egyes funkciók átmenetileg csak részlegesen működnek. Köszönjük a megértést!

AKTUÁLIS:               

1.) Prof. WU Bin Jiang legközelebb 2020. augusztus 10 és 19. között tartja magyarországi tanításait,  (a szokásos időben). Jelenleg így készülünk. Ha változtatásra kényszerülünk, arról tájékoztatást adunk. (részletek itt)

2.) ON-LINE CSÍ KUNG GYAKORLÁS kedd, szerda, csütörtök és pénteki napokon reggel és este, akár mindegyiken is - havidíjért. (részletek itt)

3.) EGYÉNI KONZULTÁCIÓ - jelenleg online formában. (itt)

4.) KORONAVÍRUS INFORMÁCIÓ -  TCM tapasztalatok KÍNÁBÓL, első kézből! Hogyan alkalmazzák a Hagyományos Kínai Orvoslást Kínában a megelőzés / gyógyítás / rehabilitáció terén (itt)

5.) 2020 TCMACE EVENT GUIDE (itt) 

Fejmasszázs, Tui Na, Csí Kung és más TCM tanfolyamaink

A Dr. WU-féle arc- és fejmasszázs alkalmazásával sok gondot megelőzhetünk, illetve a már fennálllókon segíthetünk, legalább kiegészítő jelleggel!
(Amint írtuk: a modern nyugati orvosi, klinikai szakpszichológusi vizsgálatokat és kezeléseket nem helyettesítheti a módszer.) 

Melyek lehetnek ezek?

Egyebek között a

  • fejfájás, stressz, alvási nehézségek, tanulási nehézségek, vizsgadrukk;
  • kimerültség, motiválatlanság;
  • szem-, fül-, orr és melléküregek problémái;
  • agyvérzés, trigeminus-neuralgia, arcidegbénulás;
  • nyak/váll panaszok és számos más kellemetlenség.

A Dr. Wu-féle arc- és fejmasszázs a Hagyományos Kínai Gyógyászat (TCM) része, amelyet jó eredménnyel alkalmazhatnak az erre kiképzett profi gyógyító-segítő-tanító foglalkozásúak. Ám érdemes "félprofiként" is megtanulni és akár napi rendszerességgel is alkalmazni családtagjainknak, barátainknak, kollégáinknak.

Emellett Dr. Wu a Hagyományos Kínai Gyógyászat (TCM) más módszereit is tanítja.

Prof. WU Bin Jiang tehát ismét itt járt, s további TCM tanításokat adott. A tanfolyamok - amint 2007 óta minden évben, így most is - nagyszerű szakmai tartalommal és didaktikával segítették és segítik az érdeklődőket a hagyományos kínai gyógyászat újabb fejezeteinek elsajátításában.

Prof. WU 2020 augusztusában is jön, s folytatja a tanítást.

További részletekért előjelentkezzen, vagyis küldje el nevét, telefonját, e-mail címét és lakcímét, s az új információkat időről időre mailben közöljük Önnel!

Tanfolyamainkra a WFMM Egyesületnél, a megadott elérhetőségeken folyamatosan várjuk a jelentkezést!

Kedves Barátaink, Kollégáink!

Kérjük, s javasoljuk, hogy  hozzák el Wu Dr-hoz tanulni érdeklődő pacienseiket, tanítványaikat, rokonaikat, kollégáikat!

S most pár fogalomtisztázó magyarázat:

A Tui Na tű nélküli, a teljes testre kiterjedő gyógyító eljárás, ahol a terapeuta "eszközként" a kezét alkalmazza.

További részletek a lap alján található fájlokban.

Képzési szintek

  • 1. szint: Dr. Wu-féle fejmasszázs alkalmazó (terapeuta),

Figyelmeztetés!

  • A Dr. Wu-féle fejmasszázst csak a tanításra kiképzett és feljogosított személyek taníthatják. (Európában ma még kizárólag Dr. Wu!)
  • A Dr. Wu-féle fejmasszázs módszeréből vizsgáztatásra és oklevél kibocsátására csak a vizsgabiztos jogosult. (Ma még kizárólag Dr. Wu!)

Képzést kizárólag a Dr. Wu-féle Fejmasszázs Nemzetközi Szövetsége, illetve annak tagegyesületei tarthatnak. Európában eddig kizárólag a Dr. Wu Fejmasszázs Magyarországi Egyesülete jött létre.

 

(Frissítve: 2020. február 24.)