You are here

Click here for more information about the society:

About the society

Have a nice time!

Koronavírus (CoViD-19) információk - WU Professzor TCM anyaga!

Koronavírus (CoViD-19) információk - WU Professzor TCM anyaga! 

Wu Professzor közzétette a koronavírus járvány idején Kínában, a Hagyományos Kínai Orvoslás (TCM) alkalmazása során összegyűlt tapasztalatokat. Az orvoscsoport által összefoglalt, önkéntesek segítségével sok nyelvre lefordított anyagot világszerte történő terjesztésre szánták, segítségképpen. Az egyetlen kérésük: aki továbbközli, az eredeti forrás megjelölésével tegye azt.

Az anyag két részből áll.

Az elsőben energiaállapotunk javítására alkalmas TCM módszereket ajánl Wu Professzor ellenállóképességünk javítására. A kínai orvoslás a Csí-vel való jó ellátottságunkat alapvető jelentőségűnek tartja a betegségek megelőzése, illetve az esetleg már elkapott betegséggel való eredményes megküzdése szempontjából. Az anyag ezen első része általános jellegű, szinte bárki számára javasolt.

A második - szakemberek számára készült - rész a CoViD-19 vírusfertőzés különböző tüneteihez, különböző súlyosságú szimptómáihoz, illetve különböző stádiumaihoz illeszkedő TCM orvosi kezeléseket ismerteti részletesen.

Tekintve, hogy ez a járvány egy újtípusú kórokozóhoz köthető, továbbá, hogy a Modern Nyugati Orvoslás erre a betegségre lényegében még nem ismer gyógymódot, Wu Bin Jiang Professzor és munkacsoportja által közreadott gyűjtemény elsőrangú jelentőségű lehet a világjárvány elleni gyógyító tevékenység során!   

A magyar fordítás (magyar / kínai változat) a következő címen található:

https://drive.google.com/file/d/1gfdO-4J8WwfXfbsYy4meA-UqAh2jhjZ7/view?usp=sharing

The English Version:

https://drive.google.com/drive/u/0/my-drive

Kérjük, hogy az anyaggal, a fordítás esetleges félreérthetőségeivel kapcsolatos észrevételeket, kérdéseket a következő email címre juttassák el: gervaima@gmail.com