Jelenlegi hely

Vissza a kezdőlapra (itt) 

FIGYELEM! Honlapunk átalakítás alatt! Ezért egyes funkciók átmenetileg csak részlegesen működnek. Köszönjük a megértést!

AKTUÁLIS:               

1.) Prof. WU Bin Jiang legközelebb 2020. augusztus 10 és 19. között tartja magyarországi tanításait,  (a szokásos időben). Jelenleg így készülünk. Ha változtatásra kényszerülünk, arról tájékoztatást adunk. (részletek itt)

2.) ON-LINE CSÍ KUNG GYAKORLÁS kedd, szerda, csütörtök és pénteki napokon reggel és este, akár mindegyiken is - havidíjért. (részletek itt)

3.) EGYÉNI KONZULTÁCIÓ - jelenleg online formában. (itt)

4.) KORONAVÍRUS INFORMÁCIÓ -  TCM tapasztalatok KÍNÁBÓL, első kézből! Hogyan alkalmazzák a Hagyományos Kínai Orvoslást Kínában a megelőzés / gyógyítás / rehabilitáció terén (itt)

5.) 2020 TCMACE EVENT GUIDE (itt) 

Koronavírus (CoViD-19) információk - WU Professzor TCM anyaga!

Koronavírus (CoViD-19) információk - WU Professzor TCM anyaga! 

Wu Professzor közzétette a koronavírus járvány idején Kínában, a Hagyományos Kínai Orvoslás (TCM) alkalmazása során összegyűlt tapasztalatokat. Az orvoscsoport által összefoglalt, önkéntesek segítségével sok nyelvre lefordított anyagot világszerte történő terjesztésre szánták, segítségképpen. Az egyetlen kérésük: aki továbbközli, az eredeti forrás megjelölésével tegye azt.

Az anyag két részből áll.

Az elsőben energiaállapotunk javítására alkalmas TCM módszereket ajánl Wu Professzor ellenállóképességünk javítására. A kínai orvoslás a Csí-vel való jó ellátottságunkat alapvető jelentőségűnek tartja a betegségek megelőzése, illetve az esetleg már elkapott betegséggel való eredményes megküzdése szempontjából. Az anyag ezen első része általános jellegű, szinte bárki számára javasolt.

A második - szakemberek számára készült - rész a CoViD-19 vírusfertőzés különböző tüneteihez, különböző súlyosságú szimptómáihoz, illetve különböző stádiumaihoz illeszkedő TCM orvosi kezeléseket ismerteti részletesen.

Tekintve, hogy ez a járvány egy újtípusú kórokozóhoz köthető, továbbá, hogy a Modern Nyugati Orvoslás erre a betegségre lényegében még nem ismer gyógymódot, Wu Bin Jiang Professzor és munkacsoportja által közreadott gyűjtemény elsőrangú jelentőségű lehet a világjárvány elleni gyógyító tevékenység során!   

A magyar fordítás (magyar / kínai változat) a következő címen található:

https://drive.google.com/file/d/1gfdO-4J8WwfXfbsYy4meA-UqAh2jhjZ7/view?usp=sharing

The English Version:

https://drive.google.com/drive/u/0/my-drive

Kérjük, hogy az anyaggal, a fordítás esetleges félreérthetőségeivel kapcsolatos észrevételeket, kérdéseket a következő email címre juttassák el: gervaima@gmail.com