Jelenlegi hely

Megtartottuk a XI. TCM Európai Nyári Főiskola kurzusait Budapesten a XI. kerületben!

Prof. WU Bin Jiang idei Hagyományos Kínai Orvosi (TCM) Európai Nyári Főiskolája kurzusait 2016. Augusztus 10 – 19. között tartottuk meg.

A "TCM Tűmanipulációs technikák" tanfolyam anyagát Magyarországon most először lehetett megismerni és megtanulni. Ez a különleges tananyag világszerte is újdonságnak számít. A "Fájdalmak, ínsérülések kezelése" tanfolyamon 10 probléma a TCM akupunktúrás/akupresszúrás/köpöly kezelését tanította Wu Professzor. A "TCM Pulzus és Nyelv diagnózis" tanfolyamon a Hagyományos Kínai Orvoslás e két különleges és művészet-számba menő technikájába vezette be Wu Professzor a résztvevőket. A "Dr. WU-féle arc- és fejmasszázs" tanfolyamon a saját maga által alkotott stresszcsökkentő, betegségmegelőző/gyógyító és egyben szépészeti technikát adta át részletekbe menően a Mester. Ez a módszer sajátosan új és modern technika. Korszerű, mert jelen korunk felgyorsult és stressz-terhelte életéből következő problémákra ad választ. Mégpedig természetes és ősi, már évezredek óta bizonyított elmélet és technikát alkalmazó választ. Ez a módszer tehát egyszerre ősi és megbízható, valamint korszerű és egyéni.

Ezeken a 2006 óta Budapesten évente megtartott kurzusokon tanulhatják a TCM elméletét és gyakorlatát az érdeklődők. Célunk az, hogy hazai és külföldről érkező szakemberek és útkeresők egyszerre tanulhassanak az "Ontario College of Traditional Chinese Medicine" (OCTCM) kanadai főiskola speciális moduláris képzési rendszerében itthon, Budapesten. Wu Professzor nemzetközi hírű kínai/kanadai orvos és tanító, az OCTCM főiskola rektora SZEMÉLYES tanításában hiteles forrásból sajátíthatják el a résztvevők a legjobb Hagyományos Kínai Orvosi tudást, és szerezhetik meg a kanadai OCTCM főiskola értékes okleveleit!

Részletek...